تداوم نسل سپید

ویزای استرالیا از طریق تخصص و سابقه کار مرتبط

پرسش شده توسط : شهرام رحیمیان در تاریخ : شنبه 23 آبان 1394

سلام

برای دریافت ویزای مهاجرت از طریق تخصص (190 یا 189 و ...) آیا سابقه کار ده ساله ی کاملا مرتبط جبران مدرک تحصیلی را می کند؟

من مدرک ارشد مدیریت اجرایی دارم ولی سابقه کار در شرکت فناوری اطلاعات IT

آیا نداشتن مدرک تحصیلی در ICT مثلا برای مهارت ICT Business Analyst مشکل جدی ایجاد می کند؟ یا سابقه کار جبران مدرک غیر مرتبط را می نماید؟

ممنون اگر به سوال من پاسخ دهید.

پاسخ :

با سلام

شما نمی توانید با مدرک تحصیلی ارشد خود برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کنید چون سابقه کاری باید حتما مرتبط با مدرک تحصیلی باشد.و شما این سابقه کاری را ظاهرا ندارید ولی با توجه به اینکه بیش از 10 سال سابقه کار در زمینه ی کامپیوتر و آی تی دارید می توانید با مدرک دیپلم خود برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام کنید چون برای رشته ی آی تی نیازی به مدرک دانشگاهی نیست و سابقه کاری (به مقدار لازم) کفایت می کند.

برای اطلاعات بیشتر و ارزیابی دقیق تر شرایط می توانید با موسسه تماس بگیرید

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاویزای 189ویزای 190اخذ ویزای استرالیاویزای اقامت دائم استرالیامهاجرت استرالیا از طریق تخصصمدرک تحصیلیسابقه کار

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اسپانسر اقواماخذ اسپانسرشیپ

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۲ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا