تداوم نسل سپید

ویزای اسپانسر ایالتی

پرسش شده توسط : عادل.ج در تاریخ : پنجشنبه 9 اردیبهشت 1395

سلام. امیدوارم که تن درست و خوب باشید. من در تمامی مهارتهای آیلتس نمره 7 دارم. 26 سال و لیسانس معماری دارم. یعنی تا همینجاش میتونم تا 55 امتیاز بگیرم.ولی متاسفانه به دلیل اینکه درگیر سربازی بودم هیچ سابقه کاری ندارم. با این اوصاف میتونم برای ویزای اسپانسر ایالتی اقدام کنم؟

ممنون از توجهتون.

پاسخ :

با سلام

در جواب سوالتان باید بگویم : خیر، اگر چه شما بدون امتیاز سابقه کار ، به امتیاز لازم برای ویزای 190 ( یعنی 55 امتیاز) رسیده اید ولی حتما و حتما باید حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود ارائه کنید تا بتوانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و ویزای اسکیل ورکر ( ساب کلاس 190) اقدام کنید.این را هم باید بگویم که شما در صورتی 55 امتیازی می شوید که دانشگاه شما سکشن 1 ( درجه یک) باشد.برای اطالاعات بیشتر می توانید با دفتر موسسه تماس بگیرید.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای 190مهارتهای آیلتسلیسانس معماریIELTS 7

احتمال موفقیت در مهاجرت به استرالیالیسانس برق قدرت و ..

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۴ - ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا