تداوم نسل سپید

ویزای اسکیل ورکربدون مدرک زبان

پرسش شده توسط : نسرین وثوق در تاریخ : شنبه 21 فروردین 1395

باسلام من متولد 66 هستم مدرک کارشناسی با معدل 14.50 در رشته حسابداری دانشگاه غیر انتفاعی دارم 7 سال سابقه کاری در این زمینه دارم هنوز برای زبان و گرفتن ایلتس اقدامی نکردم.آیا با شرایط من میتونم امید داشته باشم که بتونم اقامت استرالیا رو بگیرم

پاسخ :

با سلام

ویزای اسکیل ورکراسترالیا بدون مدرک زبان !

داشتن مدرک زبان ( حداقل آیلتس 6 و یا مدرکی معادل با آیلتس 6 ) جزء شرایط ضروری اخذ ویزای اسکیل ورکر و مهاجرت به استرالیا است.

دوست گرامی تا زمانیکه شما موفق به اخذ مدرک آیلتس نگردید شرایط لازم جهت اخذ ویزای را نخواهید داشت.

در صورتیکه تمایل دارید از امتیاز خود آگاه شوید میتوانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا

همچنین شما میتوانید با کمی جستجو در سایت ( جستجوی عبارت سابقه کار، دانشگاه غیر انتفاعی و واژه های مرتبط ) اطلاعات کامل و جامعی را بدست آورید. سوالاتی مشابه با سوال شما به کرات پاسخ داده شده اند و مطالعه آنها میتواند راهنمای مفیدی برای شما باشد.

موفق و پیروز باشید

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیا بدون آیلتسویزای استرالیا و آیلتسویزای اسکیل ورکر بدون مدرک زبان

امکان اقامت دائم در استرالیامهاجرت استرالیا و مشاغل فنی

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۸۰ + ۵ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا