تداوم نسل سپید

ویزای اسکیل ورکر استرالیا و سابقه کار غیر مرتبط

پرسش شده توسط : آرمان در تاریخ : دوشنبه 27 مهر 1394

سلام و خسته نباشید و ممنون از پاسخگویی شما

من مدرک لیسانس عمران دارم و به زبان انگلیسی هم تقریبا مسلط هستم و می تونم آیلتس بگیرم و 9 سال سابقه کار غیر مرتبط دارم می خواستم ببینم می توانم برای ویزای اسکیل ورکر و اقامت استرالیا اقدام کنم؟

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (skill worker) داشتن سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی الزامی است و سابقه کار غیر مرتبط پذیرفته نمی شود و در واقع با سابقه کار غیر مرتبط نمی توان برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کرد.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکر استرالیااقامت استرالیاسابقه کارسابقه کار غیر مرتبط

همسر در ویزای 489 استرالیامدرک زبان آیلتس همسر برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۷ - ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا