تداوم نسل سپید

ویزای اسکیل ورکر با لیسانس کامپیوتر و 8 سال سابقه کار

پرسش شده توسط : محود عزیزی در تاریخ : پنجشنبه 23 مهر 1394

با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر از شما به خاطر زمانیکه برای پاسخگویی به سوالات صرف مکنید.

من فوق دیپلم زیست شناسی دارم و لیسانس نرم افزار. سابقه کار مرتبط با کامپیوتر هم حدود 8 سال دارم. البته چند تا مدرک خصوصی مرتبط با شبکه و برنامه نویسی هم دارم.

آیا من از لحاظ " مدرک تحصیلی " شرایط دریافت ویزای اسکیل ورکر را دارم ؟

پاسخ :

با سلام

دوست عزیز، شما با داشتن مدرک لیسانس کامپیوتر و 8 سال سابقه کار مرتبط و مدارک مرتبط با شبکه ، شرایط لازم برای دریافت ویزای اسکیل ورکر استرالیا و گرفتن اقامت دائم استرالیا از این طریق را دارید فقط برای این پروسه داشتن مدرک آیلتس الزامی است و برای اقامت دائم باید آیلتس 7 در چهار مهارت (speaking/listening /writing/reading) بگیرید.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکر استرالیاشرایط اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا

پیدا کردن شغل دلخواه پس از مهاجرت به استرالیامدرک دیپلم و مهاجرت استرالیا از طریق اسکیل ورکر

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۸۱ - ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا