تداوم نسل سپید

ویزای توریستی استرالیا

پرسش شده توسط : کیانوش در تاریخ : سه شنبه 6 فروردین 1398

سلام

من کیانوش هستم

در زمینه صادرات مواد غذایی به خارج از کشور فعالیت می کنم

تصور می کنم شرایط ویزای کارآفرینی را داشته باشم قبل از اقدام قصد بازدید از کشور استرالیا و بررسی وضعیت کار با توجه به تجربیات قبلی خود را دارم.

سال قبل درخواست ویزای توریستی را به جهت بازدید از نمایشگاه را دادم.ولی رد شد مجددا" قصد دارم برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنم.

درخواست راهنمایی از شما را دارم.

با تشکر

پاسخ :

با سلام

شما برای اخذ ویزای توریستی استرالیا نیاز به شرایطی دارید که شامل (داشتن ویزای شنگن،تمکن مالی،مدارک شغلی،دعوتنامه و ...) می باشد .در رابطه با اینکه فرمودین یک بار اقدام کرده اید و درخواست شما رد شده است باید دلایل ریجکتی به صورت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.همانطور که هدف اصلی شما اخذ ویزای کار آفرینی کشور استرالیا می باشد ارائه مدارک صحیح  از جانب شما بسیار مهم است .برای بررسی دقیق تر با مشاوران موسسه در ارتباط باشید.

برچسب ها :
استرالیاویزای توریستیدرخواست ویزاویزای کار آفرینی

کارشناس ارشد آی تی و مهاجرت به استرالیالیبل ویزای استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۹ + ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا