تداوم نسل سپید

ویزای توریستی و وثیقه

پرسش شده توسط : صادق اهليان در تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1396

با عرض سلام

پدر و مادرم براى ديدن ما ميخوان بيان استراليا و كمى هم ازمراقب همسرم باشند چون خانمم بارداره و فقط مادرش اينجاست كه اون پيشن هست و بيمارى قند خون داره و من هم روزى تقريبا ١٢ ساعت كار ميكنم

من از چه طريقى ميتونم اقدام كنم كه اونا بتونن تا كريسمس اينجا باشن و پول زيدى هم نخواد

ايا بايد پولى براى وصيغه بزاريم ؟

ممنون

پاسخ :

با سلام

شما با ارسال دعوتنامه در صورتی که اقامت دائم استرالیا  را داشته باشید می توانید برای خانواده ی خود جهت گرفتن ویزای توریستی اقدام نمایید . این پروسه تقریبا یک ماه زمان می برد و نیازی به  گذاشتن وثیقه مالی ندارید ، دفتر ما با مناسب ترین قیمت برای شما ویزای توریستی استرالیا را خواهد گرفت .

برچسب ها :
ویزای توریستیاسترالیااقامت دائم استرالیادعوتنامهوثیقه

کسب 65 امتیاز برای رشته ی کامپیوترلیسانس برق و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۱۱ - ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا