تداوم نسل سپید

ویزای ساب کلاس 489

پرسش شده توسط : حمید خانی در تاریخ : دوشنبه 30 آذر 1394

با سلام!

خسته نباشید!

کمال تشکر و قدردانی در خصوص پاسخهای جامع و کاملی که در این بخش ارائه مینمائیدرادارم.

اگر فردی با ویزای موقت 489 وارد استرالیا گردد,پس از دو سال که یکسال آنرا نیز بصورت دائم در ایالت اسپانسر کننده کار رسمی انجام داده میتواند درخواست ویزای دائم 887 را ارائه دهد.در چنین شرایطی(هنگام درخواست ویزای 887) آیا بازهم باید شرایط سنی ویزای اسکیل ورکر(سن زیر 50 سال) را داشته باشد!؟آیا برای داشتن امتیاز از آیتم سن حتما باید زیر 45 سال سن داشته باشد یا شرایط امتیاز بندی ویزای 887 برای دارندگان ویزای 489 بصورت دیگری میباشد؟بطور مثال اگر فردی با 44 سال سن و ویزای 489 وارد استرالیا شود بعد از دو سال برای درخواست ویزای 887 چه شرایطی به لحاظ سنی و امتیازی خواهد داشت؟

با تشکر

پاسخ :

با سلام

در پاسخ قسمت اول سوالتان باید بگویم بله فرد می تواند برای ویزای دائم درخواست بدهد (بعد از دو سال که یک سال آن را کار کرده باشد.ولی در آن زمان و شرایط هم شما باید شرایط ویزای اسکیل ورکر را داشته باشید (سن زیر 50 سال). برای گرفتن امتیاز از سن باید سن فرد کمتر از 45 سال باشد یعنی اگر سن شما بیش از 44 باشد و کمتر از 50 از آیتم سن امتیازی نخواهید گرفت.برای اطلاعات بیشتر و در صورت داشتن سوالات بیشتر چنانچه مایلید با دفتر موسسه تماس بگیرید تا به شما وقت مشاوره حضوری بدهند تا به همه ی پرسش های شما پیرامون ویزای اسکیل ورکر(خصوصا 489) توسط مشاور ارشد مهاجرت به استرالیا پاسخ داده شود .لازم به ذکر است که این جلسه حدود 45 دقیق می باشد و رایگان نیست و در این جلسه به تمامی پرسش های شما پیرامون ویزای اسکیل ورکر پاسخ داده خواهد شد.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای 489ویزای 489 استرالیامهاجرت به استرالیا از طریق تخصصاسپانسر

لیست مشاغل استرالیا ویزای کلاس 489

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۴ + ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا