تداوم نسل سپید

ویزای سرمایه گذاری استرالیا و انتقال سرمایه

پرسش شده توسط : شیلا خدادای در تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397

با سلام و خسته نباشید، در مورد ویزای سرمایه گذاری استرالیا سوالی داشتم :

آیا زمانی که ویزای ما صادر شد و وارد استرالیا شدیم نیاز هست سرمایه مورد نیاز را باخودمان انتقال دهیم ؟

ممنون میشم در این مورد توضیحات کامل بدهید .

پاسخ :

با سلام

شما زمانی که با ویزای سرمایه گذاری استرالیا (ساب کلاس 188) وارد استرالیا می شوید می بایست در طول 4 سال بیزینس (فعالیت اقتصادی) خود را راه اندازی کنید.هر زمانی که تصمیم گرفتید بیزینس خود را فعال نمایید  بایستی در طی 2 سال سرمایه ی خود را به استرالیا انتقال دهید. دوست عزیز زمانی که وارداسترالیا  می شوید  نیازی به انتقال سرمایه ی شما نمی باشد و خوشبختانه در این نوع  از ویزا(ساب کلاس 188) تمام سرمایه ی شما در اختیار خودتان است.

برچسب ها :
ویزای سرمایه گذاری ویزای سرمایه گذاری استرالیاویزااسترالیا

رشته ی مهندسی عمران با سابقه ی کار راهسازی مدرک زبان برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۱ - ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا