تداوم نسل سپید

ویزای 190.

پرسش شده توسط : شاهين در تاریخ : دوشنبه 22 شهریور 1395

با عرض سلام،من با دو سال سابقه كار و آيلتس ٧ امتياز لازم براى ويزاى ١٩٠ رو بدست آوردم اما در توضيحات اسپانسر شيپى ايالت استرالياى غربى نياز به سه سال سابقه كار دارم،خواستم بپرسم ميتونم در حاله حاضر اقدام كنم چون طبقه گفته شما يك سال مراحل دريافت ويزا زمان ميبره و تا اون زمان سابقه كار به سه سال ميرسه،يا اينكه از ابتدا بايد با سه سال سابقه پرونده تشكيل بدم

پاسخ :

با سلام

شما شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا  را دارید برای بررسی دقیق شرایط خود با دفتر موسسه تداوم نسل سپید تماس بگیرید.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاآیلتس7ویزای190ایالت استرالیای غربیمراحل دریافت ویزاپرونده مهاجرتی

مهاجرت استرالیا در کوتاهترین زمانشانس بالای اخذ اقامت دائم استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۶۹ - ۱ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا