تداوم نسل سپید

چند نکته راجع به مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : پویا فانی در تاریخ : سه شنبه 11 اسفند 1394

با سلام. وضعیت فعلی من:

سن:29،متاهل،لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد قزوین، معدل 15.25 و دارای 4.5 سال سابقه کار با بیمه. جهت دریافت نمره ارزیابی 60 نیاز به آیلتس 8 دارم که تا گرفتن مدرک 6 الی 9 ماه زمان نیاز دارم. ویزای مورد نظرم 189 می باشد. مشکلاتی که از رفتن منصرفم می کنند، پیدا کردن کار و مشخص نبودن دریافتی ماهانه می باشد. شغل مشابه شغل فعلی ام که در حدود 6 ماه است به آن مشغولم تا سالی 120000 دلار در سال حقوق دارد. برای دریافت چنین حقوق هایی چه باید کنم؟

اینکه چه مبلغ باید با خودم پول ببرم؟

از زمانی که اقدام کنم چقدر طول می کشد تا ویزا صادر شود؟

از زمان حضور در استرالیا چه مدت طول می کشد تا سیتیزن بگیریم؟

بعد از حضور دراسترالیا در صورت بچه دار شدن چه مدت طول می کشد تا سیتیزن شویم؟

هزینه های درمانی و زایمان در استرالیا چقدر می باشد و چقدر از آن را می توانیم روی بیمه حساب کنیم؟

پاسخ :

با سلام

در جواب سوال اولتان که پرسیدید چقدر پول باید همراه ببرید امری کاملا شخصی و سلیقه ای است  ولی اگر فرض را بر این بگذاریم که شما موفق به مهاجرت به استرالیا از طریق دریافت ویزای اسکیل ورکر استرالیا شده اید شما باید برای مدتی که در آنجا به کار مورد علاقه تان دست نیافته اید پول همراه داشته باشید مثلا فرض می کنیم شما در استرالیا 4 ماه بیکار خواهید ماند تا به شغل مطلوب و مرتبط با رشته خود دست پیدا کنید با توجه به آنکه شما متاهل هستید برای یک زندگی متوسط به بالا و نسبتا خوب باید ماهیانه حدود 4000 دلار استرالیا هزینه کنید حال ممکن است شما در مدت زمان کوتاهتری و یا شاید زمان بیشتری به کار مورد نظرتان دست پیدا کنید !ممکن است شما خیلی ساده بخواهید زندگی کنید و یا نه بخواهید حسابی در بدو ورود به استرالیا لذت ببرید! از این رو هزینه ها متفاوت خواهد بود ولی به طور میانگین و برای یک زندگی متوسط و خوب همان چهار هزار دلار استرالیا در ماه مناسب است.تذکر این نکته ضروری است که پیدا کردن شغل در استرالیا بر عهده ی خودتان است و ما تنها ویزای اقامتی استرالیا را برای شما می گیریم و راه شما را برای مهاجرت به استرالیا هموار و باز می کنیم به شرط آنکه شما شرایط لازم و کافی را داشته باشید و به امتیاز مورد نظر دست یابید.در جواب قسمت دوم سوال شما باید بگویم از زمانی که شما کار خود را با موسسه ما استارت کنید و قرارداد منعقد کنید چنانچه به موقع مدارک مورد نیاز را (خصوصا آیلتس لازم) به ما تحویل دهید ما در کمتر از یکسال کار خود را که همان اخذ ویزای استرالیا(اسکیل ورکر) است برای شما انجام خواهیم داد.دیگر آنکه از زمان ورود شما به خاک استرالیا باید حداقل 4 سال بگذرد تا شما سیتیزن (شهروند) استرالیا شوید .راجع به فرزند شما باید بگویم اگر فرزند شما در خاک استرالیا متولد شود از همان آغاز پاسپورت استرالیایی می گیرد و شهروند(سیتیزن) استرالیا محسوب می شود.ولی شما و همسرتان به واسطه ی فرزندتان زودتر از 4 سال سیتیزن (شهروند) استرالیا نمی توانید بشوید.

راجع به هزینه های درمانی و بحث زایمان ،چنانچه موفق به اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا شوید باید بگویم از همان روز اول مانند یک شهروند استرالیایی خواهید بود و بیمه به شما تعلق می گیرد و زایمان و بیمارستان هزینه ی آنچنانی و خاصی ندارد.ولی همه ی این موارد منوط می شود به اینکه آیا شما اساسا موفق به اخذ ویزای استرالیا و در نهایت مهاجرت به استرالیا خواهید شد یا خیر؟!!شما از سن و مدرک خود روی هم 40 امتیاز می گیرید اگر 3 سال از سابقه کارتان  مرتبط با رشته ی تحصیلی شما باشد 5 امتیاز هم از سابقه کار می گیرید و 45 امتیازی می شوید و در این صورت شما باید آیلتس 7 ایچ اسکیل بگیرید تا بتوانید برای ویزای اقامت دائم ساب کلاس 190(اسپانسری) اقدام کنید ولی چنانچه سابقه کار شما با رشته ی تحصیلی شما مرتبط نباشد اساسا نمی توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام کنید!برای ویزای 190 شما به آیلتس 7 نیاز دارید و با آیلتس 7 می توانید موفق به اخذ اقامت دائم استرالیا شوید و دیگر نیازی به آیلتس 8 نیست!ولی اگر می خواهید حتما با ساب کلاس 189 وارد استرالیا شوید باید آیلتس 8 ایچ اسکیل بگیرید!تذکر این نکته را لازم دیدم که خدمت شما بگویم و آن اینکه گرفتن آیلتس 7 ایچ اسکیل خود امری دشوار است که باید برای دستیابی به آن زمان کافی اختصاص داد و تمرکز کافی نیاز دارد.آیلتس 8 ایچ اسکیل به مراتب از آیلتس 7 دشوارتر است و گرفتن آن امری بسیار بسیار دشوار می باشد مگر اینکه سطح زبان شما بسیار بسیار عالی و در حد ایده آل باشد.و دیگر آنکه تنها مزیت ویزای 189 به 190 آن است که در ویزای 189 شما از همان ابتدا به ایالتی که مایلید می روید و در آنجا زندگی می کنید ولی اگر با ویزای 190 به استرالیا بروید باید 2 سال اول ورود را در ایالت اسپانسر کننده بگذرانید.سایر شرایط دو ویزای 189 و 190  و مزایای این دو ویزا (از جمله بحث بیمه و..) کاملا به هم شبیه است.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیااقامت استرالیاویزای استرالیااسترالیامدرک تحصیلیبیمهسابقه کارمهاجرت به استرالیا از طریق تخصصشرایط سنیمهاجرت

ویزای اقامتی استرالیاامتحان NAATI

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۸ + ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا