تداوم نسل سپید

کاردانی اتاق عمل

پرسش شده توسط : شكوفه در تاریخ : شنبه 4 اردیبهشت 1395

با سلام

من با كارداني اتاق عمل(فوق ديپلم)و 5 سال سابقه كار مرتبط با بيمه و سن 29 سال آيلتس 7 و همسرم با ليسانس حسابداري و سه سال سابقه مرتبط و 32 سال سن و آيلتس 7 .آيا چقدر امكان گرفتن ويزاي كار استراليا رو داريم.و چقدر طول ميكشد.ايا مدرك فوق ديپلم من مورد قبول مي باشد؟درصورت امتياز بندي ما چند امتياز مي گيريم؟ممنون

پاسخ :

با سلام

مدرک شما برای اخذ ویزای استرالیا (اسکیل ورکر) مناسب نیست و قابل قبول نمی باشد. همسرتان از سن خود حداکثر امتیاز (یعنی 30 امتیاز) را می گیرند آیلتس 7 همسر شما باید حتما و حتما آکادمیک و ایچ اسکیل 7 باشد تا 10 امتیاز هم از مدرک بگیرند .(برای رشته ی حسابداری آیلتس باید لزوما آکادمیک 7 باشد )ایشان 5 امتیاز هم از سابقه کار خود می گیرند و از مدرک خود 10 یا 15 امتیاز می گیرند. پس به امتیاز لازم می رسند و امکان اخذ ویزای استرالیا و اقامت دائم استرالیا برای شما و همسرتان ، از طریق همسرتان هست لازم به ذکر است که این ویزا ، ویزای کار نیست بلکه ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد و این پروسه حدود یکسال به طول می انجامد و احتمال ویزا گرفتن شما حدود 80 در صد است چون دولت استرالیا و سازمان مهاجرت نسبت به رشته ی حسابداری قدری سختگیری می کنند و بهتر است که شما از دانشکاههای درجه یک فارغ التحصیل شده باشید.

برچسب ها :
کاردانیسابقه کارآیلتس 7لیسانس حسابداریامتیاز بندی ویزای استرالیاویزای استرالیا

تهیه cdr برای سازمان مهندسیناهمیت بیمه در سابقه کار

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۱ - ۵ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا