تداوم نسل سپید

کار در استرالیا.

پرسش شده توسط : رضا کیاسی در تاریخ : پنجشنبه 7 دی 1396

سلام . من سابقه تقریبا 8 سال در شرکت مپنا مهندسی مکانیک دارم و خواستار کار در استرالیا هستم و سن 31 سال و زبان کاملا مسلط نیستم ایا قادر به قپکار مناسب در انجا هستم . با تشکر

پاسخ :

با سلام

از آنجا که رشته ی تحصیلی شما (مهندسی مکانیک )در لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا وجود دارد با توجه به اینکه شما 8 سال سابقه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی هم دارید و از شرایط سنی مناسبی برخوردار هستید می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (اخذ ویزای اسکیل ورکر )و گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید. ولی شرط لازم برای اخذ ویزای اسکیل ورکر(تخصص) تسلط لازم به زبان انگلیسی و ارائه ی مدرک زبان آیلتس (سایر مدارک مورد قبول) می باشد و در خصوص پیدا کردن مناسب در خاک استرالیا باید به شما بگویم پیدا کردن کار به عهده ی خود شما می باشد و موسسه ما فقط شما را در امر اخذ اقامت دائم استرالیا یاری می رساند.

چنانچه سوالی در زمینه ی مهاجرت به استرالیا دارید با دفتر موسسه تداوم نسل سپید تماس حاصل بفرمایید مشاورین ما پاسخگوی تمامی پرسش های شما خواهند بود.

برچسب ها :
مهندسی مکانیکمهاجرت استرالیااسترالیاکار در استرالیازبان انگلیسی

دانشگاه های سکشن 2 .چرا استرالیا ؟

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۲ - ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا