تداوم نسل سپید

کار در ایالت اسپانسر کننده با ویزای 190

پرسش شده توسط : ناهید بهرامی در تاریخ : چهارشنبه 8 مهر 1394

در مهاجرت به استرالیا با ویزای 190 آیا لزوما باید در 2 سال اول حضور در ایالت اسپانسر کننده کار مرتبط انجام داد؟

پاسخ :

با سلام

در مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص با ویزای کلاس 190(اسپانسری) مهاجر متعهد به انجام  یک سال کار در ایالت اسپانسر کننده می باشد ولی این کار لزوما نباید با رشته ی تحصیلی و مهارت مهاجر مرتبط باشد مهاجر می تواند کار غیر مرتبط هم انجام دهد فقط باید کار قانونی انجام دهد.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای مهارت استرالیاویزای کلاس 190اسپانسرمهاجرت به استرالیا

مزایای ویزای کلاس 189 استرالیاشباهت ویزای کلاس 189 با ویزای 190

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۷ + ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا