تداوم نسل سپید

یک سال سابقه کار و مهاجرت استرالیا

پرسش شده توسط : سعید داوری در تاریخ : پنجشنبه 20 خرداد 1395

سلام بنده دارای لیسانس معماری ومدارک فنی حرفه ای مرتبط با معماری با 2سال سابقه کار وایلتس 6.5 هستم میخواستم بدونم با 2 سال سابقه کار میتونم برا ویزا تخصص 189 یا 190استرالیا اقدام کنم

پاسخ :

با سلام

شما با داشتن حتی یک سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی تان هم می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص(ویزای تخصص استرالیا) و اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. ولی از سابقه کار خود امتیاز نمی گیرید(چنانچه کمتر از 3 سال باشد) ولی برای آنکه بتوانید برای مهاجرت استرالیا و اخذ ویزای تخصص اقدام نمایید باید حتما آیلتس 7 ایچ اسکیل ارائه کنید.

برچسب ها :
لیسانس معماریویزاویزای تخصص استرالیااسترالیاویزای 190ویزای 189

لیسانس نرم افزار و مهاجرت استرالیا. آیلتس(جنرال و آکادمیک) جهت مهاجرت استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۵ + ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا