تداوم نسل سپید

اقامت استرالیا

مهاجرت

مهاجرت در مفهوم مدرن بمعنی کوچ از کشوری به کشور دیگر جهت دستیابی به شرایط بهتر زندگی است. درباره مهاجرت بیشتر بدانید


جاذبه های توریستی کانبرا - بخش دوم

کانبرا به عنوان پایتخت استرالیا دارای جاذبه های گردشگری فراوان و جذاب است که شامل اماک فرهنگی و مذهبی ، طبیعت گردی ، بناهای یادبود و غیره میباشد


ملبورن ، پایتخت ورزشی استرالیا

ملبورن پایتخت ورزشی استرالیا است و امکانات ورزشی بالایی دارد. شهر ملبورن همچنین دارای دانشگاه های متعددی میباشد.


سیاست‌های استرالیا برای مقابله با پناهجویان

سیاست‌های دولت استرالیا برای مقابله و جلوگیری از ورود پناهجویان غیر قانونی


ویزای سرمایه گذاری موقت استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای موقت استرالیا - ویزای موقت سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار ساب کلاس 188


اخراج 6 پناهنده ایرانی از استرالیا

اخراج شش پناهنده ایرانی از استرالیا به علت سفر به ایران در دادگاه تجدید نظر استرالیا قطعی شد


پذیرفته نشدن مهاجران غیر قانونی استرالیا

مهاجرت به استرالیا : وزیر مهاجرت استرالیا تاکید کرد که مهاجرانی که به صورت غیر قانونی به خاک استرالیا وارد میشوند پذیرفته نخواهند شد.


ویزای پزشکی استرالیا

ویزای پزشکی استرالیا : مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای پزشکی استرالیا ویژه جراحان و متخصصین شاغل در رشته های پزشکی


ویزای مهاجرت به استرالیا

ویزای مهاجرت به استرالیا که خود انواع متعددی دارد یکی از روشهای مهاجرت به استرالیا است که شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.


شهروندی استرالیا دشوارتر می‌شود

ترنبول شرایط جدید اعطای شهروندی استرالیا را شرح داده که از جمله شامل پایبندی به ارزش‌های استرالیایی است که این شرایط شهروندی استرالیا را سخت تر میکند


مهاجرت استرالیا - اقامت دائم استرالیا

مهاجرت قانونی با استرالیا : مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا با کمترین هزینه


اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی

اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی : اسپانسر ایالتی یکی از روشهای بسیار عالی جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور میباشد.


ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای نسبتا مرسوم جهت اخذ اقامت دائم استرالیا است که شرایط ویژه مالی را از طرف متقاضیان مهاجرت میطلبد.


ویزای خویشاوندی استرالیا

ویزای خویشاوندی استرالیا : ویزای خویشاوندی یکی از تدابیر اداره مهاجت استرالیا است که گاهی از آن تحت عنوان ویزای خانوادگی یاد میشود ، مهاجرت خانوادگی به استرالیا


شرایط مهاجرت استرالیا

مهاجرت به استرالیا : بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا - نحوه امتیازبندی ویزای اسکل ورکر استرالیا


ویزای استرالیا ویژه مهندسین

ویزای مهندسین متخصص - ویزای استرالیا : مهندسین و متخصصینی که حرفه آنان در لیست مشاغل استرالیا وجود دارد میتوانند از طریق ویزای مهندسی استرالیا استفاده کنند


پناهندگی استرالیا

پناهندگی استرالیا : مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی یکی از پرسش های متداول کاربران است . با قوانین پناهندگی استرالیا آشنا شوید


روشهای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا : روشهای مهاجرت به استرالیا متنوع است و شرایط مختلفی دارد که متقاضی مهاجرت به استرالیا میتواند از آنها بهرمند شود


پرسشهای متداول

پرسش ها و سوالات متداول در رابطه با اسسمنت استرالیا، ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا


ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا : ویزای تحصیلی استرالیا برای دانشجویان خارجی درنظر گرفته شده است که قصد دارند جهت تکمیل تحصیلات خوددر دانشگاههای استرالیا ادامه تحصیل دهند


دانشجوی دکترای عمران

متولد 3/1/1362

دانشجوی دکتری عمران-سازه در دانشگاه دولتی هرمزگان (سال آخر هستم)

کارشناسی ارشد از دانشگاه دولتی شیراز

کارشناسی از دانشگاه دولتی شاهرود

4-5 سال سابقه بیمه در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی

1-2 سال سابقه بیمه در شرکت های مشاوره و طراحی ساختمان

زبان انگلیسی خوب و مدرک ندارم. حداکثر 6 ماه زمان لازمه تا آیلتس 7 بگیرم.

متاهل هستم

همسرم داروساز است و داروخانه دارد

متولد 4/11/1367

دکتری داروسازی از دانشگاه شیراز دارد


مهندسین صنایع و مهاجرت استرالیا

باسلام

من 33 ساله مهندس صنایع با 8 سال سابقه کار و مدیر پروژه در شرکت نفتی هستم در ضمن همسر بنده مهندس کامپیوتر با 5 سال سابقه کار بیمه ای می باشند.لطفا بنده را در خصوص امکان اخذ ویزای کار و شرایط آن مطلع فرمایید

با تشکر


چرا استرالیا ؟

در حال حاضر برای مهاجرت از طریق کار و تخصص بین کانادا و استرالیا کدوم رو توصیه می کنین؟ و حداقل زمانی که طول میکشه تا ویزا اکی بشه جقدره

من یه فوق لیسانس عمران با 7 سال سابقه کار و مجرد هستم


کار در استرالیا.

سلام . من سابقه تقریبا 8 سال در شرکت مپنا مهندسی مکانیک دارم و خواستار کار در استرالیا هستم و سن 31 سال و زبان کاملا مسلط نیستم ایا قادر به قپکار مناسب در انجا هستم . با تشکر


کارشناسی معماری .

سلام من دارای مدرک کارشناسی معماری وکارشناسی ارشد شهرسازی میباشم 34سال سن دارم مجرد هستم وشغل مربوطه ام شرکت ساختمانی است آیا میتوانم برای کشور استرالیا اقامت بگیرم راهنمایی کنید لطفا


مهندسی نفت در سال 2017

با سلام

ببخشید میخواستم ببینم رشته ی مهندسی نفت برای ساب کلاس190 جز مشاغلی که نیاز به اسپانسر هست هنوز موجود هست؟


متخصصین شبکه و مهاجرت به استرالیا

باسلام،بنده لیسانس مترجمی زبان دارم ولی تخصصم شبکه (cisco,mikrotik,mcse)هست,با نمره ایلتس ۸و وناتی می توان برای اقامت دائم و یا ویزای کلاس ۴۸۹ باکمک اسپانسر ایالتی اقدام کرد؟ایا باید رشته تحصیلی با تخصص یکی باشه؟ممنون از راهنمایی


مهندسی پلیمر

با سلام

من برای ویزای استرالیا 189 می خواهم اقدام کنم. و رشته و تخصصم مهندسی پلیمر است و سابقه کار در این زمینه دارم. در لیست تخصص ها مستقیما مهندسی پلیمر نمی باشد . آیا راه حلی هست و من شانس باز کردن پرونده را دارم یا خیر ؟

با تشکر


لیسانس کامپیوتر(IT)

سلام

سن : 26

مدرک : لیسانس IT

سابقه کار : 4 سال و داراری شرکت کامپیوتر

خواستم برای رفتنم به استرالیا بدونم

ممنون


هزینه های پروسه مهاجرت

برای مهاجرت از طریق اسکیل ورکر هزینه مشاوره از ابتدا تا انتها چقدر است؟


کارشناس ارشد کامپیوتر.

سلام من و همسرم هردو دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت و کامپیوتر هستیم دارای سابقه کاربالای پنج سال و چند مدرک فنی و حرفه ای هم گرفته ایم سن 33 سال امکان اینکه بتوانیم امتیاز لازم برای مهاجرت به استرالیا را بگیریم چه مقدار است


مهاجرت به استرالیا از طریق رشته ی مهندسی عمران

من مهندس عمران از دانشگاه آزاد بامعدل ١٣/٧٢ هستم با سابقه كاري مرتبط با رشته حدود ١١سال با يك فرزند پسر ٢سال و نيمه و همسرم هم مدرك كارشناسي حقوق بدون سابقه كاري دارد .نحوه اقدام و اقامت استراليا را مي خواستم بدانم


سابقه کاری مورد قبول

با سلام

سوالم در زمینه ی سابقه ی شغلی هست . که توضیحات یشتری را اگر ممکنه در اختیار ما بگذارید .

مثلا اینکه اگر من شغلم در زمینه ی برنامه نویسی اندروید باشد و برنامه ها در کافه بازار یا سایت های مختلف ارائه شده باشد ایا این سایقه ی کاری محسوب میشود و یا باید حتما سابقه کاری با بیمه داشته باشیم


مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 190, 489 اسپانسری

سلام و وقت بخیر. من قصد مهاجرت به استرالیا رو دارم اما از طریق ویزای 189 نمیتونم اقدام کنم سخته واسم. میخوام بدونم برای اینکه از طریق وکیل بتونم اقامت استرالیا رو به دست بیارم چقدر باید پرداخت کنم؟


لیسانس برق و مهاجرت به استرالیا

سلام

من 26 سال دارم ولیسانس برق-الکترونیک از دانشگاه آزاد دارم

میخواستم بدونم من مدرک فنی و حرفه ای در مورد کابینت سازی دارم و آیلتس 7 دارم میخواستم بدونم آیا شرایط من برای مهاجرت مناسبه ؟


ویزای توریستی و وثیقه

با عرض سلام

پدر و مادرم براى ديدن ما ميخوان بيان استراليا و كمى هم ازمراقب همسرم باشند چون خانمم بارداره و فقط مادرش اينجاست كه اون پيشن هست و بيمارى قند خون داره و من هم روزى تقريبا ١٢ ساعت كار ميكنم

من از چه طريقى ميتونم اقدام كنم كه اونا بتونن تا كريسمس اينجا باشن و پول زيدى هم نخواد

ايا بايد پولى براى وصيغه بزاريم ؟

ممنون


اخذ ویزای توریستی استرالیا با تابعیت کشور آلمان

سلام.بنده تابعیت ایرانی آلمانی دارم 44سالمه مجرد.لیسانس علوم سیاسی .لیسانس مترجمی زبان آلمانی و فوق لیسانس روابط بین الملل البته هنوز دفاع نکردم.زبان انگلیسیم در حد ضعیفه و در حال حاضر تهران اقامت دارم و از نظر کار وشغل هیچ فرقی نمیکنه برام چه کاری باشه استرالیا..میخواستم بدونم امکان گرفتن ویزای توریستی یا ویزای کار با ارائه پاسپورت آلمانی ام براتون امکان پذیر هست؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکر فراوان.


سفر توریستی به کشور استرالیا

با سلام وخسته نباشی سوال اول اینکه ایا میشه توریستی به استرالیا سفر کرد

2.ایا برای اقامت جای خوبی هست

3.بهترین پیشنهاد شما برای مهاجرت به این کشور چی مستونه باشه


مهندسی عمران و مهاجرت به استرالیا

من مهندسی عمران با معدل 13 از دانشگاه آزاد دارم.32 ساله هستم.9 سال سابقه بیمه مرتبط دارم.حدس میزنم آیلتس 6 بگیرم.چقذر شانس برای مهاجرت به استرالیا دارم؟همسرم ارشد بازرگانی بین الملل با 27 ماه سابقه بیمه داره


فوق لیسانس هوش مصنوعی و مهاجرت به استرالیا

بنده لیسانس برق الکترونیک و فوق لیسانس مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی هستم. در لیست رشته‌های مورد نیاز رشته هوش مصنوعی نبود و فقط مهندس نرم‌افزار بود. میشه راهنمایی بفرمایید که وضعیت چطور هست و اصلا نمره‌ای واسم حساب میشه یا نه.


دیپلم کامپیوتر و مهاجرت به استرالیا.

سلام خسته نباشید من مدرک دیپلم کامپیوتر دارم سن منم 25 هستش ایا میتونم با این مدرک برای مهاجرت اقدام کنم شرایطش رو برام بگین لطفا ، تشکر از همتون


لزوم ایچ اسکیل بودن آیلتس

باسلام واحترام،

آیا به جای 6ایچ کیل

میتوان 6.5 اورال را ارائه کرد.

با تشکر وسپاس فراوان


ویزای توریستی برای دیدن اقوام درجه یک

با سلام و خسته نباشید .

برای دیدن برادرم و خانواده اش قصد سفر به استرالیا را دارم . دخترم برای مراقبت از من طی سفر باید همراهم باشد . آیا امکان گرفتن ویزا برای هر دو ما هست . همسرم و پدر و مادرم ،ساکن ایران هستند . دخترم دانش آموز است و خودم خانه دار هستم .

به چه صورت باید اقدام کنم. تشکر از شما


آیلتس برای مهندسین عمران

با سلام

جهت مهاجرت به استرالیا 2017 به عنوان مهندس عمران ایا نیاز به ایلتس جنرال است یا آکادمیک؟؟ با تشکر


تغییر امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

با سلام

ميخواستم بپرسم كه چقدر احتمال داره نحوه امتياز بندي واجدين شرايط تا سال 2020 تغيير پيدا كنه؟ من الان 25 سالمه و حسابدار هستم و دارم رو اين آيتم ها تلاش ميكنم تا سال 2020 براي استراليا اقدام كنم


امتیاز همسر در ویزای اسکیل

سلام

در سیستم امتیاز بندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا ذکر شده  که یکی از موراد موثر در امتیازبندی مربوط به ۵ امتیاز همسر می باشد، در صورتی که همسر سن ۳۴ سال و رشته تحصیلی ارشد مهندسی کشاورزی و نمره آیلتس ۶ را داشته باشد ولی بدونه سابقه کاری باشد ایا میتواند ۵ امتیاز را بگیرد؟


پناهندگی استرالیا و مهاجرت غیر قانونی

با سلام و عرض خسته نباشید

من مطالب سایت رو بدقت مطالعه کردم و متاسفانه شرایط مهاجرت به استرالیا را ندارم. میخواستم بدونم :

1- مهاجرت از طریق روش های غیر قانونی چقدر امکانپذیر هست؟ من یه آشنایی دارم که میگه تا خاک استرالیا بصورت کاملا امن میتونه من رو ببره

2- شرایط پناهندگی استرالیا چیست و درصد موفقیت چقدر هست؟

ممنون میشم پاسخ من رو هر چه سریع تر اعلام کنید


مهندسی مکانیک و مهاجرت به استرالیا

با سلام مدرک تحصیلی بنده مهندسی میکانیک گرایش ساخت تولید می باشد حدود یک سالو نیم در یک شرکت سابقه کار دارم و دو سال هم من و برادرانم يه شرکت مهندسی ثبت کرده آیم و سازنده دستگاه های صنعتی هستیم و اورگانهاي دولتی و دانشگاه ها شرکت های خصوصی را تجهیز به دستگاه(چاپگر سه بعدی و اسکنر سه

بعدی)کرده آیم آیا از طریق تخصص شرکتمان می توانیم در کشور استرالیا اقامت بگریم؟سن اعضای شرکت 28و 32سال می باشد در غیر این صورت لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید.واینکه آیا ثبت شرکت جزو سابقه کار محصوب میشود؟(اعضای اصلی شرکت سازنده دستگاه می باشند) با تشکر


دکتری صنایع غذایی برای مهاجرت به استرالیا

با سلام

دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی دارم. 32 سال سن و آیلتس 7 دارم اما سابقه کار 2 سال بدون بیمه و تنها با گواهی شرکت را دارم. می توان برای مهاجرت از راه تخصص اقدام کنم.

با تشکر


مهندسین کامپیوتر و مهاجرت به استرالیا

با سلام

بنده مهندسی کامپیوتر دارم متاهل هستم و همسرم هم مهندسی کامپیوتر دارد هر دو نفر ما 27 سال سن داریم

بنده دارای یک ثبت اختراع هستم و یک پروژه در حوزه انفورماتیک پزشکی دارم که مجوز دانش بنیان را در کشور داراست همینطور بنده رتبه 144 کنکور فوق لیسانس انفورماتیک پزشکی هستم

در شرف تکمیل زبان انگلیسی جهت اخذ آیلتس هستم

ما میخواهیم به استرالیا مهاجرت نماییم

به کمک کارشناسی شما نیازمندیم

با تشکر


موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا