تداوم نسل سپید

اقامت استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای نسبتا مرسوم جهت اخذ اقامت دائم استرالیا است که شرایط ویژه مالی را از طرف متقاضیان مهاجرت میطلبد.


شهروندی استرالیا دشوارتر می‌شود

ترنبول شرایط جدید اعطای شهروندی استرالیا را شرح داده که از جمله شامل پایبندی به ارزش‌های استرالیایی است که این شرایط شهروندی استرالیا را سخت تر میکند


جاذبه های توریستی کانبرا - بخش دوم

کانبرا به عنوان پایتخت استرالیا دارای جاذبه های گردشگری فراوان و جذاب است که شامل اماک فرهنگی و مذهبی ، طبیعت گردی ، بناهای یادبود و غیره میباشد


مهاجرت

مهاجرت در مفهوم مدرن بمعنی کوچ از کشوری به کشور دیگر جهت دستیابی به شرایط بهتر زندگی است. درباره مهاجرت بیشتر بدانید


ملبورن ، پایتخت ورزشی استرالیا

ملبورن پایتخت ورزشی استرالیا است و امکانات ورزشی بالایی دارد. شهر ملبورن همچنین دارای دانشگاه های متعددی میباشد.


سیاست‌های استرالیا برای مقابله با پناهجویان

سیاست‌های دولت استرالیا برای مقابله و جلوگیری از ورود پناهجویان غیر قانونی


ویزای پزشکی استرالیا

ویزای پزشکی استرالیا : مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای پزشکی استرالیا ویژه جراحان و متخصصین شاغل در رشته های پزشکی


پذیرفته نشدن مهاجران غیر قانونی استرالیا

مهاجرت به استرالیا : وزیر مهاجرت استرالیا تاکید کرد که مهاجرانی که به صورت غیر قانونی به خاک استرالیا وارد میشوند پذیرفته نخواهند شد.


ویزای خویشاوندی استرالیا

ویزای خویشاوندی استرالیا : ویزای خویشاوندی یکی از تدابیر اداره مهاجت استرالیا است که گاهی از آن تحت عنوان ویزای خانوادگی یاد میشود ، مهاجرت خانوادگی به استرالیا


ویزای مهاجرت به استرالیا

ویزای مهاجرت به استرالیا که خود انواع متعددی دارد یکی از روشهای مهاجرت به استرالیا است که شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.


مهاجرت استرالیا - اقامت دائم استرالیا

مهاجرت قانونی با استرالیا : مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا - مهاجرت به استرالیا با کمترین هزینه


اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی

اقامت دائم استرالیا و اسپانسر ایالتی : اسپانسر ایالتی یکی از روشهای بسیار عالی جهت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور میباشد.


ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا : ویزای تحصیلی استرالیا برای دانشجویان خارجی درنظر گرفته شده است که قصد دارند جهت تکمیل تحصیلات خوددر دانشگاههای استرالیا ادامه تحصیل دهند


روشهای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا : روشهای مهاجرت به استرالیا متنوع است و شرایط مختلفی دارد که متقاضی مهاجرت به استرالیا میتواند از آنها بهرمند شود


شرایط مهاجرت استرالیا

مهاجرت به استرالیا : بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا - نحوه امتیازبندی ویزای اسکل ورکر استرالیا


ویزای استرالیا ویژه مهندسین

ویزای مهندسین متخصص - ویزای استرالیا : مهندسین و متخصصینی که حرفه آنان در لیست مشاغل استرالیا وجود دارد میتوانند از طریق ویزای مهندسی استرالیا استفاده کنند


مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص یکی از بهترین روشهای اخذ اقامت دائم استرالیاست که متقضیان بسیار زیادی در ایران دارد. مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص حرفه ماست


ویزای استرالیا و انواع آن

ویزای استرالیا، ویزای اسکیل ورکر استرالیا، ویزای 189 استرالیا، ویزای 190 استرالیا، ویزای 489 استرالیا


پرسشهای متداول

پرسش ها و سوالات متداول در رابطه با اسسمنت استرالیا، ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا


خدمات از ابتدای پروسه تا اخذ اسسمنت (Assessment)

یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا دریافت ارزشیابی مثبت (اسسمنت)از سازمان های مربوطه قبل از لاج پرونده می باشد.


مهندسی مکانیک و مهاجرت به استرالیا

با سلام مدرک تحصیلی بنده مهندسی میکانیک گرایش ساخت تولید می باشد حدود یک سالو نیم در یک شرکت سابقه کار دارم و دو سال هم من و برادرانم يه شرکت مهندسی ثبت کرده آیم و سازنده دستگاه های صنعتی هستیم و اورگانهاي دولتی و دانشگاه ها شرکت های خصوصی را تجهیز به دستگاه(چاپگر سه بعدی و اسکنر سه

بعدی)کرده آیم آیا از طریق تخصص شرکتمان می توانیم در کشور استرالیا اقامت بگریم؟سن اعضای شرکت 28و 32سال می باشد در غیر این صورت لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید.واینکه آیا ثبت شرکت جزو سابقه کار محصوب میشود؟(اعضای اصلی شرکت سازنده دستگاه می باشند) با تشکر


دکتری صنایع غذایی برای مهاجرت به استرالیا

با سلام

دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی دارم. 32 سال سن و آیلتس 7 دارم اما سابقه کار 2 سال بدون بیمه و تنها با گواهی شرکت را دارم. می توان برای مهاجرت از راه تخصص اقدام کنم.

با تشکر


مهندسین کامپیوتر و مهاجرت به استرالیا

با سلام

بنده مهندسی کامپیوتر دارم متاهل هستم و همسرم هم مهندسی کامپیوتر دارد هر دو نفر ما 27 سال سن داریم

بنده دارای یک ثبت اختراع هستم و یک پروژه در حوزه انفورماتیک پزشکی دارم که مجوز دانش بنیان را در کشور داراست همینطور بنده رتبه 144 کنکور فوق لیسانس انفورماتیک پزشکی هستم

در شرف تکمیل زبان انگلیسی جهت اخذ آیلتس هستم

ما میخواهیم به استرالیا مهاجرت نماییم

به کمک کارشناسی شما نیازمندیم

با تشکر


راه سریع و کم هزینه مهاجرت به استرالیا

بنده دارای مهندسی کامپیوتر وهمسر بنده لیسانس پرستاری و کمتر از 31 سال سن داریم لطفا مشاوره بدهید راه ورود سریع و کم هزینه به استرالیا


شانس کسب اقامت دائم استرالیا

سلام خسته نباشید

سن:۳۱

تحصیلات:کارشناسی مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات

وضعیت تاهل:مجرد

سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی:۵۲ ماه

سوال:آیا بنده شانس کسب اقامت کشور استرالیا را دارم

تشکر


شانس مثبت بودن پروسه ی مهاجرت استرالیا

متاهل،مهندس it وداراي گواهي MTCNA,MTCTCEازMikritic ومدارك فني حرفه اي كامپيوتروآرايش وپيرايش هستم.همسرم داراي مدارك بين المللي ورزشي و حكمهاي متعددقهرماني +ويزاي كانادا ومدرك آيلتس هستن.شانس قبولي مهاجرتمون و زمان اخذ اقامتنون و هزينه چقدر هست لطفاً پاسخ سوالمو دارسال كنيدو بفرماييددرصورت لزوم تا به دفترتون مراجعه كنيم


مهندسی شیمی و مهاجرت به استرالیا

سلام خسته نباشید من مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی شیراز با26سال سن و مدرک زبان 7.5 و یک سال سابقه کار مرتبط در زمینه نفت و گاز آیا در کشور استرالیا فرصت شغلی مناسب برام وجود داره؟


شانسی برای مهاجرت

با سلام و وقت بخیر

شانس مهاجرت برای اینجانب چقدر می باشد:

فوق لیسانس حسابدازی از دانشگاه آزاد قزوین - با معدل 16

کارشناسی حسابداری از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 16.5

کاردانی حسابداری از دانشگاه آزاد تهران با معدل 17.5

31 سال

آیلتس 7

9 سال سابقه کار مرتبط

با تشکر.


ایلتس 6.5

با سلام من مدرکم رو از اموزش عالی فارابی (زیر نظر وزارت علوم) گرفتم مدرک من معادل لیسانس هستش در رشته it میخواستم ببینم با ایلس 6.5 هم دارم میتوانم اقدام کنم


مهاجرت به استرالیا از طریق کار

با سلام و خسته نباشید

یکی از دوستان من ویزای کار استرالیا رو حدود 3 سال پیش اخذ کرد و الان در حدود 2 سال هست که در استرالیا بیکار هستش و از نظر روحی شرایط مناسبی نداره

میخواستم بدونم آیا موسسه شما تضمینی برای شاغل شدن تو استرالیا میدهد یا خیر؟

سوال دیگه من هم این هستش که آیا ویزای تخصص با ویزای کار متفاوت هست ؟


شرایط و مدرک تحصیلی جهت مهاجرت به استرالیا

با سلام. 33 سال سن با مدرک کارشناسی عمران (کاردانی و سپس کارشناسی ناپیوسته) با 6 سال سابقه کار مرتبط و بدون مدرک زبان(احتمالا با نمره 6) و همسرم با مدرک مترجمی زبان انگلیسی و بدون سابقه کار و بدون مدرک زبان . آیا رشته قنادی جزو مشاغل مورد نیاز است؟ لطفا وضعیت مهاجرتی ما رو مشخص کنید.


شانسی برای اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا

فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش زلزله هستم 5سابقه کار دارم(غیر مرتیط با رشته)مدیر برنامه ریزی شرکت it هستم

ایا شانسی برای اخذ ویزای دائم استرالیا رو دارم؟

ممنون


مزایای اخذ ویزای استرالیا

با درود و خسته نباشید

سپاسگذارم از اینکه زمانی رو برای پاسخگویی به پرسش های کاربران صرف میکنید.

با توجه به شرایط نسبتا سخت دریافت ویزای تخصص استرالیا ( که گاها منجر به اخذ اقامت دائم در ابتدای پروسه مهاجرت به استرالیا نخواهد شد ) چه دلایلی وجود دارد که متقاضیان اینقدر اصرار به دریافت این ویزا رو دارند.

منظورم این است که حتما مزایایی باید وجود داشته باشه تا اینهمه متقاضی را متقاعد به این اخذ ویزای استرالیا میکند.

البته من در سایت مطالب زیادی رو مطالعه کردم ولی از اونجاییکه این مطالب به صورت پراکنده در بخشهای مختلف سایت و همچنین برخی از آنها که در لابلای پرسشهای سایرین وجود داشت موجود بود تصویر کاملی از این مزایا بدست نیاوردم.

من شرایط مهاجرت به استرالیا رو دارم و خیلی دلم میخواد با دید باز وارد این پروسه بشم

با تشکر از راهنمایی شما


مهاجرت به استرالیا و سطح زبان انگلیسی

سلام.برای اخذ اقامت دائم تنها مشکلم بالابردن سطح زبانم هست.لطفا بنده را در جهت بالابردن سطح زبانم طی یکسال راهنمایی بفرمایید.سپاسگزارم


اهمیت سابقه کار جهت مهاجرت به استرالیا

سلام. خسته نباشید من فارغ التحصیل رشته مکانیک خودرو مقطع کارشناسی هستم ومکانیک هم هستم . 25 سالمه

آیلتس 6دارم. اما هیچ سابقه کاری ندارم

شرایط من به چه شکلی هستش و میشه اقامت گرفت؟


شانس بالای اخذ اقامت دائم استرالیا

با عرض سلام و وقت بخیر

شانس دریافت ویزا (مهاجرت از طریق تخصص) برای اینجانب چقدر می باشد:

دکتری برق (سیستم قدرت)

29 سال

آیلتس 7 (در هر مهارت)

4 سال سابقه کار مرتبط

با تشکر.


ویزای 190.

با عرض سلام،من با دو سال سابقه كار و آيلتس ٧ امتياز لازم براى ويزاى ١٩٠ رو بدست آوردم اما در توضيحات اسپانسر شيپى ايالت استرالياى غربى نياز به سه سال سابقه كار دارم،خواستم بپرسم ميتونم در حاله حاضر اقدام كنم چون طبقه گفته شما يك سال مراحل دريافت ويزا زمان ميبره و تا اون زمان سابقه كار به سه سال ميرسه،يا اينكه از ابتدا بايد با سه سال سابقه پرونده تشكيل بدم


مهاجرت استرالیا در کوتاهترین زمان

با سلام

من 36 ساله هستم، مجرد ، فوق لیسانس گرافیک ، 4 سال سابقه بیمه دارم ، تا بحال آیلتس شرکت نکردم ، می خواستم شرایط مهاجرت به استرالیا در کوتاه ترین زمان رو بدونم ، ممنون


مهاجرت به استرالیا از طریق سابقه کار فنی

با سلام

من مکانیک خودرو دارای سابقه کار وهمچنین مدارک فنی معتبر میباشم برای مهاجرت چه روشهایی موجود میباشد


بهترین راه اخذ اقامت استرالیا(2016)

با سلام

می خواستم بدونم بهترین راه برای اخذ اقامت استرالیا چه راهیه؟(سریعترین راه و مطمئن ترین راه جهت مهاجرت قانونی به استرالیا منظورم هست)

البته این رو هم باید بگم که من یه جوون ایرانی تحصیل کرده و مجردم و سرمایه آنچنانی ندارم که بتونم از طریق سرمایه گذاری و یا خرید ملک و .. که نیاز به سرمایه زیادی داره برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنم.

با تشکر از پاسخگویی


عدم امکان اخذ اقامت استرالیا

با سلام

من 31 سالمه و لیسانس مترجمی زبان از دانشگاه دولتی دارم و سالهاست که به تدریس زبان مشغولم ضمنا مدرک آیلتس 7 هم دارم.

من می خواهم برای اخذ مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا اقدام کنم.می خواستم منو راهنمایی بفرمایید.

با تشکر


مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا..

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما مشاورین محترم موسسه تداوم نسل سپید

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اخذ اقامت دائم استرالیا از این طریق اقدام نمایم می خواستم بدونم برای شروع کارم چه کار باید بکنم؟


اخذ اقامت دائم استرالیا و زبان انگلیسی.

درود و سپاس فراوان بابت سایت خوبتون

من می خوام در اسرع وقت برای اخذ اقامت دائم استرالیا (PR)اقدام کنم تا اونجا که می دونم رشته من (مهندسی برق) جزو رشته های مورد نیاز دولت استرالیا هستش.سوال من از شما اینه که نمره ی زبان من چند باید باشه تا امتیاز لازم برای مهاجرت به استرالیا رو به دست بیارم و موفق به اخذ اقامت استرالیا بشم؟

ممنون


شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا ..

با عرض سلام خدمت شما

من قصد دارم برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا اقدام کنم.جوانی هستم تحصیل کرده و تا حدودی آشنا به زبان انگلیسی .

سوال من از شما اینه که به طور کل شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا به چه صورت است ؟


مهندسی معدن و مهاجرت به استرالیا 2016

با سلام

من می خوام برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم .رشته تحصیلی من مهندسی معدن هست و فک می کنم بتونم در مدت کوتاهی مدرک آیلتسم رو بگیرم سن من 34 ساله و سابقه کارم مرتبط با رشته تحصیلیم بو ده و هستش .سوال من از شما اینه که نمره ی آیلتس من چند باید باشه دقیق تو هر اسکیل و دیگه اینکه این پروسه مهاجرت چقد زمان

می بره؟ ممنون و سپاسگذار


مهندسی نفت و مهاجرت به استرالیا 2016

ضمن عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت سایت خوب و جامع تون

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام کنم رشته تحصیلی من مهندسی نفت هستش ، می خواستم بدونم رشته ما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا هست هنوز؟ چون ظاهرا قبلا مهندسی نفت در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا بوده ولی می خوام بدونم با توجه به تغییرات امسال (جولای 2016) که ظاهرا بعضی رشته ها حذف شده اند رشته ما هم حذف شده یا نه؟ واینکه آیا در شرایط حاضر می تونم برای اخذ ویزای اسکیل استرالیا و اساسا مهاجرت به استرالیا اقدام کنم؟؟


مهندس برق و مهاجرت به استرالیا

سلام من 27 سالمه و مهندس برق هستم و همچنین ایلتس 7 هم دارم میخوام بدونم برای گرفتن ویزا کاری چقد شانس دارم درضمن حدودا چقد پول برای شروع لازم هست در کل یه اطلاعات مختصری در صورت امکان به من بدید با تشکر


لیسانس مکانیک و مهاجرت به استرالیا

با سلام

من 34 سال سن دارم و لیسانس مکانیک دانشگاه آزاد بیرجند.از سال 1388 سابقه کار دارم (6 سال سابقه بیمه) و از سال1394 یک شرکت فنی و مهندسی در زمینه تاسیسات صنعتی دارم که مدیر عامل و مالک شرکت می باشم. اکنون نمره آیلتس 6 دارم . ضمنا متاهل هستم و دارای یک فرزند 3 ساله


دکتری شیمی و مهاجرت به استرالیا

با سلام

شانس دریافت اقامت دایم با شرایط ذیل چند درصد است؟و پروسه زمانی ان چقدر زول می کشد؟

-مدرک دکتری شیمی الی

-۳۶ سال سن

-متاهل و دو فرزند زیر ۶ سال

-۸ سال سابقه کار مرتبط

- ایلتس ۷


دانشجوی انصرافی و مهاجرت به استرالیا

با سلام و خسته نباشید. من دانشجوی انصرافی دانشگاه سراسری(آخرین مدرکم پیشه) با سن 27 سال و دارای مدرک Toefl هستم.علاقه زیادی برای مهاجرت به استرالیا دارم و میخوام از طریق skill worker اقدام کنم. پاسپورتم دارم و اینکه مسلط به کامپیوتر و اینترنتم(یه مدرک عمومیم در کامپیوتر دارم).

میخواستم منو با توجه به شرایطم راهنمایی کنید.با تشکر فراوان


موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا