تداوم نسل سپید

IELTS

زبان انگلیسی برای دریافت ویزای استرالیا

مدارک زبان انگلیسی مورد پذیرش دولت استرالیا برای متقاضیان ویزای استرالیا


ویزای استرالیا - کلاس 189

ویزای استرالیا - کلاس 189 : این نوع از ویزای مهاجرت به استرالیا به جهت داشتن اقامت دائم در استرالیا بهترین نوع مهاجرت به استرالیا میباشد


شرایط ویزای اقامت دائم استرالیا

سلام من سرپرست فناوری اطلاعات یک شرکت هستم حدود 7 سال سابقه بیمه و کار دارم سنم 29 سال است رشته تحصیلی کارشناسی نا پیوسته از دانشگاه شیراز در رشته مهندسی نرم افزار امتحان ielts دادم ولی 5 شدم میخوام تلاش کنم 7 بگیرم فکر می کنید شرایط من برای ویزای دائم استرالیا چطور می باشد آیا من باید از کجا شروع کنم برای رشته تحصیلی گواهی اشتغال به کار کافی یا باید حتما باید گزارش پروژه تهیه کنم لطفا راهنمایی بفرمائید.


ویزای اسپانسر ایالتی

سلام. امیدوارم که تن درست و خوب باشید. من در تمامی مهارتهای آیلتس نمره 7 دارم. 26 سال و لیسانس معماری دارم. یعنی تا همینجاش میتونم تا 55 امتیاز بگیرم.ولی متاسفانه به دلیل اینکه درگیر سربازی بودم هیچ سابقه کاری ندارم. با این اوصاف میتونم برای ویزای اسپانسر ایالتی اقدام کنم؟

ممنون از توجهتون.


اقدام جهت اخذ آیلتس

با سلام

چه مدت قبل از آماده شدن مدرک آیلتس می توانیم برای مهاجرت اقدام کنیم؟ ( برای صرف ه جویی در وقت)

با تشکر


ضرورت داشتن سابقه کار

من مدرک مهندسی مکانیک دارم بدون سابقه کار و مدرک غواصی صنعتی وجوشکاری زیر آب.سابقه کار ندارم.مدرک IELTS دارم با نمره 6.5.سن بنده26سال می باشد.شانسی برای گرفتن ویزا دارم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.خواهرم در استرالیا زندگی می کند.


آزمون آیلتس در ایران

باعرض سلام و تشکر فراوان به خاطر سایت خوبتون

می خواستم بدونم مدرک ایلتسی که توی موسسه های ایران ارائه می دن معتبر هستن

یا اینکه مثلا باید بریم دوبی مدرک بگیریم؟

مرسی


آیلتس اورال 7

سلام .خسته نباشید

من می خواهم برای مهاجرت استرالیا از طریق ویزای اسکیل اقدام کنم .امتیاز خودم را که حساب کرده ام بدون مدرک زبان 45 امتیازی هستم .ضمنا آیلتس اورال 7 دارم .حالا با توجه به شرایطی که من دارم برای کدام ساب کلاس می توانم اقدام کنم جهت اخذ ویزای استرالیا؟


لیسانس برق و سابقه کار مرتبط و غیر مرتبط

درود و خسته نباشید به دوستان

من نجات غریق، مربی شنا و غواص هستم البته کارشناس برق- قدرت از دانشگاه آزاد با رزومه نه چندان قوی در زمینه برق. در زمینه مشاغل آبی 10 سال در برق 3 سال سابقه کار در پروژه هستم با 28 سال سن. مدرک IELTS ندارم ولی مهارتم در زبان انگلیسی بد نیست. میخواستم بدونم با شرایط فوق امکان اخذ ویزای کاری برای من وجود داره.

باتشکر


حداقل نمره ی آیلتس برای ارزیابی مدارک مهندسی

سلام

من کاردانی ساخت و تولید و کارشناسی ناپیوسته مکانیک طراحی جامدات دارم

آیا برای ارزیابی مدارک به ریز نمرات و مدرک هر دو مقطع تحصیلی نیاز هست .

در ضمن حدود 10 سال سابقه کار در زمینه ماشین آلات راهسازی ( شرکت هپکو ) با گواهینامه های آموزشی مرتبط دارم . حداقل نمره آیلتس برای ارزیابی مدارک من چند باید باشه ؟


آیلتس 6 و تافل معادل آن

سلام و خسته نباشید.

من امتیاز خودم رو تو سیستم امتیاز بندیه استرالیا برای ویزای اسکیل که حساب کردم بدون مدرک زبان امتیاز من بالاست و به 60 امتیاز می رسه .حالا باز هم به مدرک آیلتس نیاز دارم برای اخذ ویزا ؟و اگر باز هم باید مدرک زبان ارائه کنم می خواستم بدونم نمره ی تافل من باید چند باشه تا موفق به دریافت ویزا بشم؟(چون شنیدم که مدرک تافل می تونه جایگزین آیلتس بشه)


نمره ی تافل معادل آیلتس 7

سلام و خسته نباشین

من می خوام برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم امتیاز بندیه خودم رو که حساب کردم بدون احتساب امتیاز مدرک زبان 50 امتیاز دارم و می خواهم از ویزای 189 استفاده کنم و 10 امتیاز کم دارم که با آیلتس 7 جبران باید بشود ولی من مشغول گذراندن کلاسهای تافل هستم و شنیدم که مدرک تافل هم میشه ارئه کرد حالا سوال من اینه که در واقع نمره ی تافل من چند باید باشه که معادل آیلتس 7 حساب بشه و 10 امتیاز به من بده؟ ممنون


همسر و آیلتس همسر در ویزای 489 استرالیا

لام

من یه مشکلی دارم. من و دوست دخترم برای 489 اقدام کردیم. حالا افسر گفته باید برای رابطه تون مدرک ارایه کنید. از طرفی هم چون دوست دخترم مدرک زبان نداره، 5000 دلار پول میخوان. میخواستم بدوونم میشه ما عقد کنیم و از افسر بخایم که ویزای من که main applicant هستم رو پیش ببره، و ویزای خانومم رو با تاخیر و از طریق subsequent entrant انجام بدیم؟یعنی من برم استرالیا و وقتی خانومم مدرک زبانش رو گرفت، برای subsequent entrant اقدام کنه؟

ممنون


حداقل آیلتس لازم برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا

سلام و وقت شما به خیر.

من می خواهم به استرالیا مهاجرت کنم مدرک زبان من در حال حاضر آیلتس اورال 6 است می خواهم بدانم با این آیلتس می توانم برای اخذ اقامت استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم؟


مدرک زبان آیلتس همسر برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا

با سلام و درود

برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا داشتن مدرک زبان آیلتس الزامی است و از طرفی کسی که ویزای اسکیل بگیرد می تواند همسرش را همراه با خود ببرد ،حال سوال من از شما این است که همسر من هم باید مدرک آیلتس ارائه کند تا بتواند به عنوان همراه در ویزای من باشد و با من به استرالیا بیاید؟


مدرک آیلتس برای اخذ ارزشیابی مدارک مهندسی

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

برای اخذ ارزشیابی مدارک مهندسی آیا نیازی به ارائه مدرک آیلتس هست؟


داشتن مدرک آیلتس 6 و امتیاز 55 و زندگی در ایالات استرالیا

سلام.

آیا من با داشتن آیلتس 6 و رسیدن به امتیار 55 می توانم در هر ایالتی که می خواهم زندگی کنم و در واقع هر ایالتی اسپانسر من می شود و مرا می پذیرد؟؟


موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا