تداوم نسل سپید

skill worker

خدمات اسکیل ورکر تا دریافت ویزا

ویزای اسکیل ورکر : خدمات اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا تا قبل از دریافت ویزای استرالیا


دانشجوی انصرافی و مهاجرت به استرالیا

با سلام و خسته نباشید. من دانشجوی انصرافی دانشگاه سراسری(آخرین مدرکم پیشه) با سن 27 سال و دارای مدرک Toefl هستم.علاقه زیادی برای مهاجرت به استرالیا دارم و میخوام از طریق skill worker اقدام کنم. پاسپورتم دارم و اینکه مسلط به کامپیوتر و اینترنتم(یه مدرک عمومیم در کامپیوتر دارم).

میخواستم منو با توجه به شرایطم راهنمایی کنید.با تشکر فراوان


آیلتس 6 و تافل معادل آن

سلام و خسته نباشید.

من امتیاز خودم رو تو سیستم امتیاز بندیه استرالیا برای ویزای اسکیل که حساب کردم بدون مدرک زبان امتیاز من بالاست و به 60 امتیاز می رسه .حالا باز هم به مدرک آیلتس نیاز دارم برای اخذ ویزا ؟و اگر باز هم باید مدرک زبان ارائه کنم می خواستم بدونم نمره ی تافل من باید چند باشه تا موفق به دریافت ویزا بشم؟(چون شنیدم که مدرک تافل می تونه جایگزین آیلتس بشه)


پروسه ویزای اسکیل ورکر استرالیا

سلام

من برای اخذ ویزای اسکیل ورکر استرالیا حدود 4 سال پیش با یکی از همکاران شما قرار داد بستم. ولی هنوز جوابی دریافت نکردم و پاسخی که هر بار میشنوم اینه که هنوز مدارک تون تایید نشده. میخواستم بدونم این پروسه اخذ ویزا معمولا چقدر طول میکشه و از کجا میشه فهمید که پرونده مون در چه وضعیتی قرار داره.

واقعیت موضوع اینه که من اعتمادم رو به این دوستان تا حدودی از دست دادم و هرچه بیشتر میگذره نا امیدترم میشم....

البته من تو این چند روز قصد دارم با شما به صورت حضوری مشاوره داشته باشم و به امید خدا بزودی خدمت میرسم.

از اینکه وقت میگذارید و به سوالات پاسخ میدید خیلی ممنونم ولی لطفا سوال بنده رو به صورت کامل و مفصل توضیح بدید.

با تشکر


والدین دارندگان ویزای اسکیل ورکر استرالیا

سلام علیکم .

اگر فرزند من ویزای اسکیل ورکر استرالیا را بگیرد و اقامت آن کشور را داشته باشد آیا من می توانم از طریق فرزندم اقامت استرالیا را بگیرم؟


سابقه کار بیمه ای در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

من می خواهم برای برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم، می خواستم بدونم سابقه کاری حتما باید سابقه کار بیمه ای باشد؟


ضرورت آیلتس برای مهاجرت از طریق اسکیل ورکر استرالیا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

من برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر امتیاز لازم را بدون داشتن مدرک زبان آیلتس دارم آیا در این شرایط باز هم باید مدرک آیلتس ارائه کنم؟


کمترین آیلتس برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر

سلام علیکم .خسته نباشید

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنم و وضعیت زبان انگلیسی من خیلی خوب نیست می خواستم ببینم کمترین آیلتس مورد نیاز برای این پروسه چند است؟


استعلام سابقه کاری در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

با سلام و عرض خسته نباشید

در پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر آیا سابقه کاری که ما ارائه می کنیم از طرف دولت استرالیا یا اداره مهاجرت استرالیا استعلام می شود؟


ویزای اسکیل ورکر استرالیا و سابقه کار غیر مرتبط

سلام و خسته نباشید و ممنون از پاسخگویی شما

من مدرک لیسانس عمران دارم و به زبان انگلیسی هم تقریبا مسلط هستم و می تونم آیلتس بگیرم و 9 سال سابقه کار غیر مرتبط دارم می خواستم ببینم می توانم برای ویزای اسکیل ورکر و اقامت استرالیا اقدام کنم؟


مدارک لازم برای پروسه اسکیل ورکر استرالیا

سلام علیکم وقت شما بخیر

اساسا برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق اسکیل ورکر چه مدارکی نیاز است؟


حداقل سابقه کاری مثبت در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

سلام و وقت شما بخیر.

می خواستم بدونم برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر حداقل سابقه کاری لازم که به من امتیاز بدهد چند سال است؟


مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر در حدود یک سال

سلام و وقت بخیر.

می خواستم بدونم اگر من الان برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل اقدام کنم آیا این امکان وجود دارد که کار مهاجرت من ظرف مدت 2 سال انجام شود ؟(البته این را هم بگویم که من شرایط لازم رو دارم و حساب کردم به متیاز لازم می رسم.)


همسر در ویزای اسکیل ورکر کلاس 189 و 190

سلام و وقت بخیر

آیا افرادی که موفق به دریافت ویزای ساب کلاس 189 یا 190 می شوند می توانند همسر خود را نیز به استرالیا ببرند؟


اطلاعات مربوط به بعد ازصدور ویزای اسکیل ورکر استرالیا

سلام

میخواستم بگم اگر ممکنه کمی اطلاعات بعد از صدور ویزای اسکیل در سایت قرار بدید.

درباره قوانین کار ، خرید و اجاره ملک و ...


مدارک مورد نیاز جهت پروسه ی ویزای اسکیل ورکر در ابتدای کار

درود

من میخوام برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کنم. میشه لطف کنید بگید برای آغاز کار چه مدارکی لازم هستش ؟

اصل مدرک مورد نیاز هست یا فقط ترجمه مدارک ؟

آیا موسسه شما کار ترجمه مدارک رو هم انجام میده یا خودمون باید برای ترجمه اقدام کنیم؟

مرسی از راهنمایی


امکان تحصیل در استرالیا پس از اخذ ویزای اسکیل ورکر

با سلام و ضمن تشکر از شما بابت مشاوره خوبتون

میخواستم بدونم بعد از دریافت ویزای اسکیل و مهاجرت به استرالیا آیا امکان ادامه تحصیل در استرالیا وجود دارد؟


ویزای استرالیا با مدرک تحصیلی مدیریت و آیلتس 8

با سلام و خسته نباشید

همسر من لیسانس رشته مدیریت هستش و به زبان انگلیسی ( آیلتس 8 ) و فرانسوی هم مسلط هست. 5 سال هم سابقه کار داره و من هم لیسانس ریاضی دارم با 4 سال سابقه تدریس در دبستان

ما دو تا فرزند ( دختر 6 ماه و پسر 2 ساله ) داریم

سوالم اینه که ما میخوایم همزمان با هم برای ویزای استرالیا اقدام کنیم. شرایط کدوم یکی از ما بهتره؟

آیا در صورت داشتن شرایط ویزا برای خانواده صادر میشه یا فقط برای متقاضی؟

با تشکر از شما


ویزای استرالیا با مدرک کامپیوتر و آیلتس 6

با سلام

میخواستم بدونم من با مدرک کارشناسی کامپیوتر و آیلتس 6 میتوانم برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایم؟ اگر پاسخ مثبت است گرفتن ویزا چه مدت زمان میبرد؟


موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا