تداوم نسل سپید

داشتن شرایط مهاجرت به استرالیا(اقامت موقت)

پرسش شده توسط : محسن در تاریخ : یکشنبه 20 تیر 1395

با سلام

من 35 سال دارم و مهندص صنایع از دانشگاه پیام نور ورامین هستم.

8 سال سابقه کار دارم که 4 سال آن در حین تحصیل و 4 سال بقیه بعد از فارغ التحصیلی میباشد. دارای مدرک آیلتس 7 نیز هستم.

خواستم ببینم شرایطم چطور هست برای مهاجرت به استرالیا

باتشکر

پاسخ :

با سلام

سابقه کار حین تحصیل به شما امتیازی نمی دهد و شما در حال حاضر 50 امتیازی هستید(البته اگر آیلتس شما 7 ایچ اسکیل باشد) و با 50 امتیاز می توانید برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید ولی با این امتیاز می توانید برای ویزای 489(اقامت موقت) اقدام کنید و یا با ارائه 5 سال سابقه کار بعد از فارغ التحصیلی برای اقامت دائم استرالیا (ویزای 190) اقدام کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ارزیابی دقیق تر می توانید با دفتر موسسه  تداوم نسل سپید تماس بگیرید.

برچسب ها :
مهندس صنایعسابقه کار حین تحصیلفارغ التحصیلیمهاجرت به استرالیامدرک آیلتس 7

کارشناس ارشد صنایع و مهاجرت به استرالیامشاوره ی مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۸ - ۲ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا