تداوم نسل سپید

مدارک مورد نیاز جهت پروسه ی ویزای اسکیل ورکر در ابتدای کار

پرسش شده توسط : حمید صدر در تاریخ : سه شنبه 31 شهریور 1394

درود

من میخوام برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا اقدام کنم. میشه لطف کنید بگید برای آغاز کار چه مدارکی لازم هستش ؟

اصل مدرک مورد نیاز هست یا فقط ترجمه مدارک ؟

آیا موسسه شما کار ترجمه مدارک رو هم انجام میده یا خودمون باید برای ترجمه اقدام کنیم؟

مرسی از راهنمایی

پاسخ :

با سلام

مدارک لازم در ابتدای کار جهت ویزای اسکیل ورکر استرالیا شامل مدارک تحصیلی و سوابق کاری و مدارک شناسایی می باشد و نیاز به اصل مدارک نیست ، ترجمه ی مدارک نیز کفایت می کند. برای اطلاع از جزئیات بیشتر با موسسه تماس حاصل فرمایید.

موسسه ما (تداوم نسل سپید) خدمات ترجمه جهت اخذ ویزای استرالیا ، اعم از ترجمه های رسمی و غیر رسمی زیر نظر دارالترجمه های معتبر در صورت تمایل متقاضیان ارائه می دهد.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای مهارت استرالیاویزای تخصصی اسکیل ورکرskill worker

امکان تحصیل در استرالیا پس از اخذ ویزای اسکیل ورکراطلاعات مربوط به بعد ازصدور ویزای اسکیل ورکر استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۰ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا