تداوم نسل سپید

مدرک آیلتس برای ویزای کلاس 489

پرسش شده توسط : فرید در تاریخ : دوشنبه 13 مهر 1394

سلام

آیا داشتن مدرک زبان آیلتس برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای 489 لازم است؟

ممنون

پاسخ :

با سلام

بله داشتن مدرک زبان آیلتس 6 آن هم در چهار مهارت(speaking/writing/reading/listening) الزامی است و در واقع از شرایط لازم برای صدور ویزای کلاس 489 می باشد که بدون آن نمی توان برای ویزای اسکیل ورکراسترالیا حتی کلاس 489 اقدام کرد.البته می توانید مدرک تافل و دیگر مدارک زبان معادل آیلتس 6 که مورد قبول اداره مهاجرت استرالیا است را نیز ارائه کنید.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای استرالیا با مدرک آیلتسویزای کلاس 489ویزای اسکیل ورکر استرالیامدرک آیلتس

قوانین مهاجرت در استرالیاتفاوت شرایط مهاجرت به استرالیا در دو ساب کلاس 189 و 190

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۴ + ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا