تداوم نسل سپید

مدرک دیپلم و ویزای اسکیل ورکر استرالیا

پرسش شده توسط : افروز در تاریخ : جمعه 29 آبان 1394

سلام من22ساله دیپلم معماری دارم با 5سال سابقه کار و ایلس 7دارم همسرم24ساله با دیپلم کامپیوتر چقدر سابقه کار و نمره ایلس میخواد اگر من مدیر باشم برای مهاجرت از طریق اسکیل ورکر استرالیا؟اصلا شانسی هم داریم یا نه؟ممنون

پاسخ :

با سلام

با مدرک دیپلم (تفاوتی ندارد چه دیپلمی) تنها در صورتی می توانید برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا کنید که آیلتس 7 در چهار مهارت داشته باشید و سابقه کار بالای 10 سال در زمینه ی کامپیوتر.در حال حاضر به دلیل کم بودن سابقه کار شرایط خوبی ندارید ولی می توانید برای ساب کلاس 489 اقدام کنید اگر شما که آیلتس 7 دارید سابقه کار در زمینه ی کامپیوتر ارائه کنید.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیامهاجرت به استرالیا از طریق تخصصمدرک تحصیلیدیپلماسکیل ورکر استرالیاآیلتس

حداقل نمره ی تافل برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا مدارک فنی و ویزای استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۳۷ + ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا