تداوم نسل سپید

مدرک زبان آیلتس همسر برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا

پرسش شده توسط : آرسام در تاریخ : دوشنبه 27 مهر 1394

با سلام و درود

برای ویزای اسکیل ورکر استرالیا داشتن مدرک زبان آیلتس الزامی است و از طرفی کسی که ویزای اسکیل بگیرد می تواند همسرش را همراه با خود ببرد ،حال سوال من از شما این است که همسر من هم باید مدرک آیلتس ارائه کند تا بتواند به عنوان همراه در ویزای من باشد و با من به استرالیا بیاید؟

پاسخ :

با سلام

در پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر علاوه بر اینکه نفر اصلی پرونده (Main applicant) نیاز به مدرک زبان آیلتس دارد همسر متقاضی نیز باید مدرک زبان آیلتس ارائه کند ولی  نمره ی این آیلتس 6 (در 4 مهارت ) نیست بلکه همسر متقاضی باید آیلتس 4/5 اورال (overall) ارائه کند و چنانچه نتواند آیلتس لازم را بگیرد می تواند به جای گرفتن آیلتس ، مبلغی حدود 5000 دلار استرالیا، به دولت استرالیا بپردازد که در این حالت دولت استرالیا برای همسر شما بابت پولی که داده 512 ساعت کلاس زبان بر گذار می کند.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکر استرالیامهاجرت به استرالیاویزای تخصص استرالیاآیلتسIELTS

ویزای اسکیل ورکر استرالیا و سابقه کار غیر مرتبطاستعلام سابقه کاری در پروسه اسکیل ورکر استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۱۳ - ۵ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا