تداوم نسل سپید

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و اسپانسر اقوام

پرسش شده توسط : مهدي در تاریخ : جمعه 22 آبان 1394

سلام من لیسانسم مدیریت صنعتيه سنم 33ساله و 8سال هم سابقه کار دارم و همسرم لیسانس الکترونيکه با 6سال سابقه و 2تا از برادران سیدنی هستند من از چه طریقی می تونم برای استرالیا اقدام کنم

پاسخ :

با سلام

با توجه به شرایطی که شما دارید(سن و مدرک تحصیلی ) چنانچه سابقه کارتان مرتبط با رشته تحصیلی باشد می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اقدام کنید.ولی حتما باید مدرک زبان آیلتس داشته باشید .اگر بخواهید برای ساب کلاس 189 اقدام کنید باید آیلتس 7 در چهار مهارت داشته باشید ولی اگر بخواهید برای ساب کلاس 489 اقدام کنید و از اسپانسر اقوام درجه یک استفاده کنید باید آیلتس 6 در چهار مهارت داشته باشید.برای اطلاعات بیشتر و بررسی دقیق تر شرایط با دفتر تماس بگیرید.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیامهاجرت استرالیا از طریق تخصصاسکیل ورکر استرالیامدرک تحصیلیسابقه کاراقوام درجه یک

اخذ ویزای تخصص استرالیا (اسکیل ورکر)ویزای استرالیا از طریق تخصص و سابقه کار مرتبط

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۶ + ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا