تداوم نسل سپید

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

پرسش شده توسط : مهرداد در تاریخ : دوشنبه 8 خرداد 1396

ضمن عرض سلام و خسته نباشید

من می خواهم برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنم ولی سایت شما رو که مطالعه کردم (و سایر سایت ها) ظاهرا به دلیل شرایط سنی و ...شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را دیگر ندارم ولی به لحاظ مالی من مشکلی ندارم .می خواستم بدانم چگونه می توانم برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری اقدام کنم ؟و اینکه شرکت شما برای مهاجرت به استرالیا خصوصا از طریق سرمایه گذاری وکیل مشخصی دارد؟(البته وکیل رجیستر شده)

پاسخ :

با سلام

مهاجرت به استرالیا از طریق  ویزای سرمایه گذاری و  کار آفرینی زیر نظر وکیل ریجستر شده ما و در دفتر موسسه تداوم نسل سپید انجام می شود. دوست عزیز ویزای سرمایه گذاری صرفا با داشتن سرمایه انجام نمی شود، امتیاز لازم برای این نوع ویزا 65 امتیاز می باشد و شما باید شرایط ویزای سرمایه گذاری استرالیا را داشته باشید ( داشتن بیزینس موفق ،گردش مالی خوب، سابقه مدیریت یا سرمایه گذاری ، شرایط سنی و .... ) از جمله شرایط ویزای سرمایه گذاری  می باشد لطفا جهت مشاوره کامل و تخصصی با دفتر موسسه تماس بگیرید .

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاسرمایه گذاری وکیل ریجستر شده تخصصاسترالیاشرایط سنی

درخواست اسپانسرشیپپناهندگی استرالیا و مهاجرت غیر قانونی

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۶ + ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا