تداوم نسل سپید

مهندسین صنایع و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : مهدی بیات در تاریخ : سه شنبه 14 اسفند 1397

با سلام

بنده دارای 34 سال سن با مدرک مهندسی صنایع دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم و اخیرا دوره کارشناسی ارشد رشته MBA هم گذرانده ام. 4 سال سابقه کار در صنعت خودروسازی دارم و دارای فرزند 2 ساله. آیا با گذراندن دوره های زبان و اخذ آیلتس مورد نظر تا 1 سال آینده، شرایط مناسبی جهت اخذ ویزای اسکیل ورکر دارم یا خیر؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ :

با سلام

شما با داشتن مدرک مهندسی صنایع و همچنین سابقه کار مرتبط و مدرک زبان (آیلتس،تافل،پی تی ای و..) می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر اقدام نمایید.خوشبختانه دانشگاه شما جزء دانشگاه های سکشن یک می باشد و 15 امتیاز را میگیرد.برای شروع کار و ارزشیابی مدرک تحصیلی نمره ی زبان شما در امتحان آیلتس می بایست نمره ی 6 در هر مهارت باشد.جهت آگاهی از امتیازبندی خود با دفتر موسسه تداوم نسل سپید تماس بگیرید.

برچسب ها :
مهندسی صنایعدانشگاه آزادکارشناسی ارشدسابقه کاریدوره های زبانآیلتسویزای اسکیل ورکر

امتیاز دانشگاه آزاد پرندکارشناس ارشد آی تی و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۷ - ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا