تداوم نسل سپید

نداشتن شرایط مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : مارال در تاریخ : پنجشنبه 15 بهمن 1394

سلام ببخشيد با سن 27 سال سابقه كاري 4 سال و رشته كارشناس بيمه و در حال گذروندن ایلتس هستم همسرمم 24 سال و کارشناسی مدیریت بازرگانی میخواستم بدونم با شرایط ویزای 190 بهتره یا 189? اولین اقدامی که میتونیم انجام بدیم چی هستش تا مدرک زبان بگیرم? ممنون

پاسخ :

با سلام

متاسفانه رشته تحصیلی شما و همسرتان در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا نمی باشد و از آنجا که یکی از شرایط اولیه ی مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر این است که رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد( و شما علاوه بر آن باید در رشته ی مورد نظر دارای سابقه کار باشید ) شما عملا نمی توانید برای اخذ ویزای استرالیا (ویزای تخصص) اقدام کنید و شرایط مهاجرت استرالیا از طریق تخصص را ندارید نه ویزای 189 و نه ویزای 190 و نه ویزای 489.

برچسب ها :
مهاجرت به استرالیاویزای استرالیاویزای 190ویزای 189مدرک زبانآیلتسسابقه کاریشرایط سنیشرایط مهاجرت به استرالیالیست مشاغل استرالیا

امتیاز مدرک و سابقه کارعدم امکان مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۶۱ + ۸ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا