تداوم نسل سپید

ویزای استرالیا با مدرک تحصیلی مدیریت و آیلتس 8

پرسش شده توسط : مهناز محبی در تاریخ : یکشنبه 29 شهریور 1394

با سلام و خسته نباشید

همسر من لیسانس رشته مدیریت هستش و به زبان انگلیسی ( آیلتس 8 ) و فرانسوی هم مسلط هست. 5 سال هم سابقه کار داره و من هم لیسانس ریاضی دارم با 4 سال سابقه تدریس در دبستان

ما دو تا فرزند ( دختر 6 ماه و پسر 2 ساله ) داریم

سوالم اینه که ما میخوایم همزمان با هم برای ویزای استرالیا اقدام کنیم. شرایط کدوم یکی از ما بهتره؟

آیا در صورت داشتن شرایط ویزا برای خانواده صادر میشه یا فقط برای متقاضی؟

با تشکر از شما

پاسخ :

با سلام

همسر شما در صورت داشتن شرایط سنی لازم برای ویزای اسکیل ورکر واجد شرایط می باشند.ولی شما  متاسفانه شرایط ویزای اسکیل را ندارید.در صورتی که متقاضی(نفر اصلی)شرایط ویزا داشته باشند برای تمام اعضای خانواده ی ایشان ویزای اقامت دائم استرالیا صادر می گردد.

برچسب ها :
ویزای استرالیا با مدرک آیلتسویزای استرالیااخذ ویزای مهارت استرالیاskill worker

امتیاز دانشگاه در ویزای اسکیل ورکر مدرک آیلتس و اهمیت آن در ویزای اسکیل ورکر

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۷۴ + ۷ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا