تداوم نسل سپید

ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس 888

پرسش شده توسط : امیر شربتدار در تاریخ : پنجشنبه 24 مرداد 1398

قصد گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری ویژه ساب کلاس ۸۸۸ رو دارم، اما قبلش می خوام ویزا توریتس اول استرلیا رو ببینم تا تصمیم قطعی بگیرم

۱ - گرفتن ویزا توریستی چقدر زمان می بره؟

۲- زمان دریافت اقامت از روش که بالا گفتم اگه امروز اقدام بشه چقدر هست؟

ممنون.

پاسخ :

با سلام

شما برای گرفتن ویزای توریستی استرالیا( ساب کلاس 600) می بایست شرایط لازم ویزای توریستی استرالیا را داشته باشید از جمله (سابقه ی ویزای گردشگری کشورهای عضو اتحادیه شنگن، اسناد ملکی ،مانده حساب و به طور کلی تمکن مالی و همچنین دعوتنامه معتبر و ...) در رابطه با اقدام شما برای ویزای اقامتی ساب کلاس 888 باید شرایط شما به عنوان کار آفرین مورد بررسی قرار بگیرد و اگر تمامی شرایط شما مساعد باشد میتوانیم با توجه به مدارک شما ویزای سرمایه گذاری استرالیا در دو ساب کلاس (ویزای شماره ی 188 یا ویزای شماره ی 132 ) را برای شما اقدام کرد .توصیه ما به شما این است که حتما از مشاوره ی کارشناسان مهاجرتی ما بهره مند شوید.

برچسب ها :
اقامت استرالیاسرمایه گذاریساب کلاس 888ویزای توریستیاسترالیازمان دریافت اقامت

آیا سابقه ی کار در زمینه ی رشته ی کامپیوتر بدون بیمه مورد پذیرش می باشد؟مهندسی صنایع غذایی و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۴۲ - ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا