تداوم نسل سپید

کارشناسی IT NETWORK و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : توحید وثوق در تاریخ : دوشنبه 5 آذر 1397

سلام و عرض ادب .

بنده متول 1371 هستم و در حال حاظر دانشجوی کارشناسی ناپیوسته IT Network هستم دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شماره 1 تهران , که جزو مشاغل مورد نیاز استرالیا می باشد .

میخواستم بدونم با مدرک زبان ایلتس 6 به بالا و سابقه کار میتونم واسه اقامت درخواست بدم؟

نکته مهم این هست که سابقه کار چند سال باید باشه و ایا حتما باید بیمه رد شده باشه و یا میشه به صورت دیگه ثابت کرد ؟ به چه صورت ؟

بسیار سپاس گذارم .

پاسخ :

با سلام و وقت بخیر

شما با رشته ی It Network با داشتن سابقه کار مرتبط و البته بعد از اتمام مقطع کارشناسی می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص اقدام نمایید .داشتن سابقه کاربا بیمه برای رشته ی شما الزامی نمی باشد و میتوان از مدارک دیگری مثل (قرارداد و فیش حقوقی و ...) استفاده کرد .در رابطه با نمره ی آیلتس شما به نمره ی 7 در هر مهارت احتیاج دارید و نمره ی آیلتس  6 (ایچ اسکیل ) به شما امتیازی اضافه نمی کند.

برچسب ها :
کارشناسی ناپیوستهدانشگاه علمی کاربردیآیلتس 6سابقه کاربیمهدرخواست اقامت

امتیاز دانشگاه غیرانتفاعی پردیس شمالشرایط سنی

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۱ - ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا