تداوم نسل سپید

مهندسی صنایع و مهاجرت به استرالیا

پرسش شده توسط : حضرتی در تاریخ : سه شنبه 25 دی 1397

با سلام

من لیسانس مامایی با 12 سال سابقه کار در ایران هستم 39 سال دارم و همسرم لیسانس مدیریت صنعتی و فوق لیسانس مهندسی صنایع می باشد که 12 سال سابقه کار در اداره گاز دارد و یک دختر 7 ساله دارم و سطح زبان من متوسط می باشد میخواستم بدونم من باید مدرک ایلتس بگیرم و بعد اقدام به تشکیل پرونده بکنم و ایا شانس مهاجرت به استرالیا داریم

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تخصصی اسکیل ورکر رشته ی تحصیلی همسر شما (مهندسی صنایع) گزینه ی مناسب تری خواهد بود البته رشته ی شما هم در لیست مشاغل وجود دارد ولی ترجیحا نفر اصلی این پرونده همسر شما باشند بهتر است.شما برای اخذ این ویزا نیاز به نمره ی آیلتس اورال 4.30  و یا پرداخت هزینه به اداره ی مهاجرت  برای گذراندن دوره های زبان دراسترالیا دارید.برای مشاوره ی دقیق تر با دفتر موسسه تماس بگیرید.

برچسب ها :
مهندسی صنایعمهاجرت به استرالیامدرک آیلتس سابقه کار

لیسانس برق و قدرت و مهاجرت به استرالیا لیسانس زیست گیاهی و مهاجرت به استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۱ - ۹ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا