تداوم نسل سپید

نحوه ی محاسبه ی سابقه کار

پرسش شده توسط : حمید در تاریخ : سه شنبه 15 آبان 1397

سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر اگر مدرک کارشناسی IT داشته باشم و 6 سال هم سابقه کار داشته باشم بعد در مقطع کارشناسی ارشد ثبت نام کنم ودر حین تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد همزمان کار هم کنم و 2 سال طول بکشد تا مدرک کارشناسی ارشد را بگیرم سابقه کارم 8 سال در نظر گرفته می شود یا سابقه کار بعد از زمان فارغ التحصیل شدنم حساب می شود و 6 سال سابقه کار قبل از گرفتن مدرک کارشناسی ارشد محاسبه نمی شود؟

ممنون

پاسخ :

با سلام

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تخصصی اسکیل ورکر با داشتن مدرک کارشناسی IT به شرط داشتن سابقه کاری مرتبط و همچنین نمره ی زبان انگلیسی (آیلتس،تافل ،پی تی ای و..) میتوانید جهت اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید.در رابطه با نحوه ی محاسبه ی سابقه کاری  در سازمان کامپیوتر استرالیا معمولا از سوابق کاری کسر می گردد برای آگاهی از امتیاز سابقه کاری و اینکه با چه مدرک تحصیلی برای مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید با دفتر موسسه تماس بگیرید و از مشاوره ی کارشناسان مهاجرتی استفاده نمایید.

برچسب ها :
ویزای اسکیل ورکرکارشناسیITسابقه کاریکارشناسی ارشدمهاجرت به استرالیا

عنوان شغلی در بیمه امتیاز دانشگاه غیرانتفاعی پردیس شمال

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۲۸ + ۴ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا