تداوم نسل سپید

همسر و آیلتس همسر در ویزای 489 استرالیا

پرسش شده توسط : امین در تاریخ : یکشنبه 3 آبان 1394

لام

من یه مشکلی دارم. من و دوست دخترم برای 489 اقدام کردیم. حالا افسر گفته باید برای رابطه تون مدرک ارایه کنید. از طرفی هم چون دوست دخترم مدرک زبان نداره، 5000 دلار پول میخوان. میخواستم بدوونم میشه ما عقد کنیم و از افسر بخایم که ویزای من که main applicant هستم رو پیش ببره، و ویزای خانومم رو با تاخیر و از طریق subsequent entrant انجام بدیم؟یعنی من برم استرالیا و وقتی خانومم مدرک زبانش رو گرفت، برای subsequent entrant اقدام کنه؟

ممنون

پاسخ :

با سلام

شما می توانید کار ویزای خود را که همان ویزای ساب کلاس 489 است پیش ببرید و نیازی به عقد کردن و ارائه مدرکی دال بر رابطه تان نیست چون همسر شما مشکل زبان انگلیسی دارند و رسیدن به آن سطح زبان لازم(آیلتس اورال 4/5) زمان می برد بهتر آن است شما برای اخذ ویزا اقدام کنید و چنانچه موفق به اخذ ویزا شدید بعدا برای ویزای همسرتان اقدام کنید که این پروسه ظرف مدت 6 ماه قابل انجام است.

برچسب ها :
ویزای استرالیاویزای اسکیل ورکر استرالیاویزای کلاس 489آیلتسآیلتس همسرIELTS

حداقل آیلتس لازم برای ویزای اسکیل ورکر استرالیاویزای توریستی و انواع ویزای استرالیا

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۸۶ + ۳ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا