تداوم نسل سپید

کدام نوع ویزا(ساب کلاس ) برای من مناسب تر است؟

پرسش شده توسط : حاجیلو در تاریخ : یکشنبه 15 اردیبهشت 1398

سلام

من ۳۰سال سن دارم. کارشناسی آی تی خوندم. ۴سال سابقه کار مرتبط دارم.

همسرم هم مهندسی الکترونیک با ۸سال سابقه کار مرتبط هستن.

در حال خوندن زبان برا آیلتس هستم. خواستم بدونم به نظر شما برا کدوم نوع ویزای استرالیا اقدام کنم.

پاسخ :

با سلام

شما با رشته ی کارشناسی آی تی به شرط داشتن سابقه کاری مرتبط و همچنین ارائه مدرک زبان انگلیسی (آیلتس، تافل،پی تی ای و ...) می توانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تخصصی اسکیل ورکر اقدام نمایید.در رابطه با امتیاز همسر هم ایشان واجد شرایط مهاجرتی هستند و می توانند در حال حاضر به شما 5 امتیاز بدهند. در رابطه با انتخاب نوع ویزا بستگی به امتیاز بندی دقیق  شما دارد، برای مشاوره ی بیشتر و آگاهی از امتیازبندی خود با دفتر موسسه تماس بگیرید و از راهنمایی مشاوران ما بهره مند شوید.

برچسب ها :
سنکارشناسی آی تیمهندسی الکترونیکسابقه کارآیلتسویزاویزای استرالیا

مهندسین عمران و مهاجرت به استرالیا آیلتس جنرال یا آکادمیک، کدامیک جهت مهاجرت به استرالیا مناسب است؟

فرم مشاوره مهاجرت به استرالیا

  • تذکر : لطفا جهت ارزیابی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای اسکیل ورکر ، فقط از طریقفرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید .
  • جهت مشاوره حضوری با وکیل مارا با شماره تلفنهای موسسه تماس حاصل نمایید
  • در وارد کردن آدرس ایمیل خود دقت کنید . پاسخ سوال شما به ایمیلتان ارسال میگردد .
  • مجاز به استفاده از کدهای HTML نمیباشد .
  • حاصل جمع یا تفریق عبارت قرمز رنگ را در کادر کد امنیتی وارد نمایید .
نام *
ایمیل *
سوال *
حداکثر 1000 حرف
 
کد امنیتی *۹۶ + ۶ =
 

موسسه تداوم نسل سپید : مرکز تخصصی اخذ ویزای استرالیا